Unity Jam 2020

Avatar
U

nity jam e събитие в два дни, посветено на танцовата стрийт култура и приветства всички танцьори, които се чувстват част от нея. Започва като парти, отбелязващо рождения ден на Марто и се превръща в грандиозен евент, който събира стотици танцьори от цяла България на различни възрасти, за да обменят опит и вдъхновение. А по-късно вечерта на сцената ще се качат едни от най-големите имена в стрийт танците!

Събитието е с уникален регламент, който има идея да раздели вече доказалите се таланти на българската сцена от новопостъпващите млади такива. Дава шанс на новобранците да се състезават със съперници с опит, близък до техния. Зрителите ще станат свидетели на оспорвани битки, автентична хип-хоп музика, сайфъри и хореографии.

Участниците ще могат да се срещнат лично с топ преподавателите в Европа в момента Mattia Quintavalle и Rada Waackengers, както и да посетят два мастър уъркшопа. Тази неповторима танцова двойка е и част от журито, в което присъстват трима хореографски насочени артисти и трима фрийстайл танцьори. Диджеите ще се грижат за музиката, uMove за организацията, танцьорите за зрелището, публиката за настроението.
Бъдете там!

Music jam, 29.02-01.03.2020
Повече информация на страницата на събитието във фейсбук.

Start typing and press Enter to search