Петър ИвановХореограф

  Пепи идва в школата през 2011г. Любовта му към танца и към спорта обаче не започва с uMove, а го съпровожда през целия му съзнат живот. Започва от бойното изкуство джу-джицу, където стига до кафяв колан, капоейра, бейзбол, баскетбол, плуване, представящи спортната страна на нещата. След това минава през народни танци и хореографски опит в небезизвестната група „Машините“, подвизаваща се и до днес в Първа Английска Езикова Гимназия. Развива всички стилове, но най-любими са му hip hop и house. Взимал е класове при Majid, Mufasa, Buddha Stretch, Henry Link, Mr. Wiggles, Sly, OG, A-train, Marvin, Paradox, Mamson, Jimmy Yudat, P.Lock и други. Също така се кефи на стойки на ръце, жонглиране и всякакви странни и различни начини на движение, като един от най-големите му примери в тази посока е Идо Портал.

  Извън залата, Пепи е студент по медицина. Но не бързайте да си го представяте в бяла престилка, раздаващ лекарства. Той вярва, че „лечението“ става предварително с активен начин на живот, добър режим на хранене и много спорт. Именно затова прави точно това… което прави!

  „Ние не преподаваме просто танци! Да си танцуваме можем навсякъде… Целта на всеки един от инструкторите е да подготви своите ученици за „добро живеене“ – осъзнато, пълно с добри избори, дисциплинирано и смело! А защо точно хип хоп би попитал някой? Той най-точно отразява принципите, с които живеем. Да живеем в мир и любов, да бъдем част от общност и през цялото време, докато учим и се изграждаме като личности, да се забавляваме! Какво друго би ни трябвало?“

  През свободното си време често слуша музика, търсейки нови и свежи парчета. Тази му любов към музиката го кара да започне да се учи на DJing, един от основните елементи на хип хоп културата.

  Отличителна черта от характера на Пепи е неговият позитивизъм. Бихте могли да видите усмивката му, дори когато е с главата надолу, докато ви препоръчва някоя хубава книга!

  Мото: Play for fun!

  w__mg_1633-reverse

  Start typing and press Enter to search