Dancers’ Delight

Avatar

Dancer’s Delight е ежемесечно парти от танцьори за танцьори, както и за всеки, който се кефи на стрийт културата! Решихме да се захванем с организацията на това събитие, тъй като на нас лично ни се иска да има повече поводи, които да обединяват танцьорите от хип-хоп обществото ни. Още след първото събитие от поредицата се убедихме колко хубаво е просто да се съберем позитивни хора и да потанцуваме на яка музика. Големият интерес, а и готината атмосфера, която успяхме заедно да създадем, ни убедиха, че има защо да продължим да го правим!

Това е мястото за всеки, който обича да влиза в кръгчета, както и за всеки, който не им е голям фен, но пък го влече идеята за яко парти. Има и от двете! Най-хубавото обаче е, че всички сме там заедно и се забавляваме на яка музика както едно време са го правили.
Ако се кефиш на стиловете popping/locking/house/break/hip hop/waacking/voguing, си добре дошъл! Музиката е hip hop, funk, house и disco, мястото е Club Caliente, а всеки път партито е с различен мотив!

Start typing and press Enter to search